Barmarksfestivalen

Revidert innbydelse til

Barmarksfestivalen 2018

av DTK og Mush

Tillegg og endringer i innbydelse


Lisenser

Ny sesong står for døra og lisenser må fornyes!  Husk å fornye sesonglisensen!  Skulle du glemme det er det ikke noe problem, vi kan ordne det i sekretariatet, -både sesonglisens og engangslisens.  http://www.sleddog.no/om-forbundet/lisenser/

Har du allerede ordnet med lisens er det fint om du oppgir dette ved påmelding.


Påmelding til foredrag med Joar Leifseth Ulsom

Deltakere får et adgangsbevis på foredraget, det samme med arrangørklubbenes medlemmer.  De som ellers ønsker å delta på foredraget med Joar må betale kr. 200,-.  Dette kan gjøres ved å betale inn beløpet til konto 22002305651 innen 6. oktober.  Adgangsbevis kan da hentes i sekretariatet. Husk å merke innbetalingen med "foredrag". Det er også mulig å betale direkte til sekretariatet og få adgangsbevis til foredraget der.


Trening i løypene

Det blir begrenset adgang til trening i løypene, de er åpne for trening på eget ansvar (ingen løypevakter) lørdag fra kl. 0730 til 1000 og søndag fra 0730 til 0900.  Vi har ikke tilgang til løypene på frednag.


Klasser

Vi har endret klasseinndelingen, se detaljer i innbydelsen nedenfor.  (NB! Det blir Miljøklasse)


Vaksinasjonspapirer

Ta med vaksinasjonspapirer når du henter startnummer.


Sikkerhetsutstyr:

Vi presiserer at hjelm, hansker og vernebriller er påbudt. 


Viktige telefonnummer:

Til sekretariat på løpsdagen: 905 57 996 (Ivar Grønn)

Til rennleder: 957 52 908 (Arild Jørgensen)

Til vakthavende veterinær: 32 84 84 10 (ABC Dyreklinikk)


Sist endret 4.10.18 IGr


Resultater


Startliste dag 2/resultater dag 1


Revidert innbydelse til «Barmarksfestivalen» 13. og 14. oktober 2018.


Sledehundklubben Mush og Drammen trekkhundklubb inviterer til «Barmarksfestivalen 2018».  Det blir barmarksløp over to dager og foredrag med Joar Leifseth Ulsom.


Klasser og info om løpet.


Gutt/pike 1 13-14 år sykkel 1 hund

Gutt/pike 1 13-14 år sparkesykkel 1 hund

Gutt/pike 2 15-16 år sykkel 1 hund

Gutt/pike 2 15-16 år sparkesykkel 1 hund 

Junior 17-20 år sykkel 1 hund

Junior 17-20 år sparkesykkel 1 hund

BW sykkel 1 hund kvinner 19 år +

BM sykkel 1 hund menn 19 år +

2R sparkesykkel 2 hunder

4RJ vogn 4-spann jr 17-20 år

4R vogn 4-spann

8R vogn 8-spann

Miljøklasse


 

For Barmarksfestivalen gjelder NHF’s løpsreglement (barmark). TD er Line Marie Løw.


Spesielle anbefalinger og påbud:

 • I vognklassene anbefales vogner med gode og låsbare bremser, eksempelvis Dyck ellerTroll.


 • Vi presiserer at hjelm, hansker og vernebriller er påbudt. 


Start og målgang:

Det blir start og innkomst ved MIF-hytta, Vikseterveien 18, Mjøndalen.  Løypa er 4,9 km.  For Gutt/Pike 13-14 år blir løypa 3,2 km.

Miljøklasse: 2 muligheter, enten 2 km eller 4,9 km.


Tidsplan:

 • Parkeringsplass åpner kl. 0800 lørdag.
 • Rennkontoret (sekretariatet) åpner kl. 0830.
 • Lagleder-/deltaker-/kjørermøte holdes kl. 1000 ved sekretariatet (oppmøteplikt)
 • Første start kl. 1100.
 • Grillene er varme: kl. 1600.
 • Foredrag med Joar Leifseth Ulsom kl. 1800.
 • Søndag, start fra kl. 1000.
 • Premieutdeling ca. kl. 1300.
 • Sekretariatet vil også være åpent fredag ettermiddag fra 1800-2000 blant annet for kontroll av vaksinasjonspapirer.


Gjennomføring av løpet:

Det blir intervallstart med ett minutts intervall mellom hver deltaker begge dager.  Tidene fra begge dager legges sammen.

 

 • Det vil være ATV i beredskap for rask hjelp.
 • Premieutdeling på stedet til alle klasser skjer etter løpets slutt.
 • Påmelding og startkontingent.
 • Påmelding til Barmarksfestivalen: e-post: barmarksfestivalen@drammenthk.noStartkontingent/avgifter:

Gutt/pike/junior kr 250,-

Voksne kr. 400,-

Miljøklasse: kr. 200,-


Kontonummer for innbetaling av startkontingent: 22002305651 (Drammen Trekkhundklubb).

Ved betaling via VIPS: kode er: #22285, Drammen Trekkhundklubb.

Påmeldingsfrist er fredag 6. oktober 2018.


Påmelding til foredrag med Joar Leifseth Ulsom

Deltakere får et adgangsbevis på foredraget, det samme med arrangørklubbenes medlemmer.  De som ellers ønsker å delta på foredraget med Joar må betale kr. 200,-.  Dette kan gjøres ved å betale inn beløpet til konto 22002305651 innen 6. oktober.  Adgangsbevis kan da hentes i sekretariatet. Husk å merke innbetalingen med "foredrag". Det er også mulig å betale direkte til sekretariatet og få adgangsbevis til foredraget der.

 

Trening i løypene

Det blir begrenset adgang til trening i løypene, de er åpne for trening på eget ansvar (ingen løypevakter) lørdag fra kl. 0730 til 1000 og søndag fra 0730 til 0900.  Vi har ikke tilgang til løypene på fredag.

 

Lisensnummer

Vi ber om at lisensnummer oppgis ved påmelding!

Det blir anledning til å betale engangslisens ved oppmøte for de som ønsker det.

 

Vaksinasjonspapirer

Ta med vaksinasjonspapirer når du henter startnummer.


Viktig info om påmelding:

Det er en begrenset mulighet (avhengig av kapasitet i sekretariatet) til å etteranmelde seg eller bytte klasser. Siste frist for etteranmeldelse og bytte av klasser er kl. 1000. Etteranmelding koster 50 kr i tillegg til startkontingent. Det vil ikke bli åpnet for endringer etter kl. 1000.Dersom påmeldte ikke har betalt startkontingent til DTK’s konto på forhånd, må den betales til sekretariatet på stedet før kl. 1000 (ved henting av startnummer). Påmeldte som ikke ha betalt innen denne fristen, strykes fra startlisten.

Ved betaling av startkontingent via bank må man huske å påføre navn på deltaker det betales for, ellers blir det vanskelig å finne ut hvem som har betalt. For klubbene som eventuelt betaler for flere deltakere må det påføres antall påmeldte og sende e-post til barmarksfestivalen@drammenthk.no med navn på deltakere og klasse de skal starte i. Navn på disse deltakerne oppgis også i sekretariatet ved henting av startnummer klubbvis.


Av hensyn til sekretariatets arbeidsmengde på løpsdagen, anmodes det om at flest mulig melder seg på før påmeldingsfristen utgår (begrenset mulighet til etteranmelding).

Hvis påmeldte av ulike årsaker ikke kan møte/starte vil ikke betalt startkontingent bli refundert.

Ved påmelding i sekretariatet husk å ta med kontanter eller bruk VIPS.

Andre opplysninger:

 • Parkering og oppstalling av hunder/utstyr må skje slik at det ikke er til hinder for deltakere som skal inn og ut fra løypa.   Følg P-vaktenes anvisninger!
 • Det er tilgang på vann.
 • Det er WC og dusj-/ garderobemuligheter på MIF-hytta. Tips: Ta med litt toalettpapir, såpe til håndvask og evt. håndkle som ekstrautstyr da det kan gå tomt på toalettene i løpet av dagen.
 • Det blir kafé med salg av kaffe, te, mineralvann, pølser, vafler, etc. Husk kontanter til kaféen! (Vi har ikke betalingsterminal men Vipps kan benyttes!)
 • Lørdag ettermiddag blir det varme griller.
 • Noen av våre sponsorer vil være til stede med utstyr, hundefôr og andre gode tilbud.


Foredrag med Joar Leifseth Ulsom:

Lørdag ettermiddag blir det foredrag med Joar Leifseth Ulsom.  Foredraget dekkes av startkontingenten, andre må kjøpe billett i sekretariatet.  Det koster kr. 200,-. I og med at dette er en høstsamling for arrangørklubbene Sledehundklubben Mush og Drammen trekkhundklubb kommer medlemmer fra disse klubbene gratis inn men må melde seg på i forkant på grunn av at vi har begrenset antall plasser inne (brannforskrift).


Joar vil fortelle om sitt hundehold, reising med hund, trening og ikke minst om siste vinters Iditarod som han vant.  Dette blir en unik mulighet til å få noen gode tips og råd, og ikke minst historier med villmarkspreg fra en svært dyktig hundekjører.


Hvordan finne fram til MIF-hytta?

Fra Oslo: E18 til Drammen. Ta av fra E18 ved avkjøring 25 og inn på E134. Kjør 300m, hold til høyre inn på E134. Etter 12km ta avkjøring mot Mjøndalen. Etter 250m, Ta første avkjørsel i rundkjøringen og inn på Fv283. Kjør nye 250m og ta 3. avkjørsel i rundkjøringen inn på Øvre Eikervei. Kjør 100m og ta 2. avkjørsel I rundkjøringen inn på Drammensveien. Kjør 80m og ta 1. avkjørsel inn på fv36 Orkidehøgda. Kjør 5,4km og ta en skarp sving til høyre inn på Vikseterveien. Følg deretter skilting mot MIF-hytta.


Fra Kongsberg: Følg E134 til Mjøndalen. Ta 2. avkjørsel i rundkjøringen inn på Øvre Eikervei kjør 100m og ta 2. avkjørsel I rundkjøringen inn på Drammensveien. Kjør 80m og ta 1. avkjørsel inn på Orkidehøgda. Kjør 5,4km og ta en skarp sving til høyre inn på Vikseterveien. Følg deretter skilting mot MIF-hytta.


Fra Hønefoss: Følg Rv35 mot Hokksund. Ta 2. avkjørsel i rundkjøringen inn på Ringeriksveien. Kjør 150m og ta 2. avkjørsel I rundkjøringen inn på Horgenveien. Kjør 5,8km og ta 2. avkjørsel i rundkjøringen og inn på Fv283. Kjør 1,3km og ta 1. avkjørsel I rundkjøringen inn på Fv283. Kjør 450m og ta 2. avkjørsel I rundkjøringen. Kjør 250m og ta 3. avkjørsel I rundkjøringen inn på Øvre Eikervei. Kjør 100m og ta 2. avkjørsel I rundkjøringen inn på Drammensveien. Kjør 80m og ta 1. avkjørsel inn på Orkidehøgda. Kjør 5,4km og ta en skarp sving til høyre inn på Vikseterveien. Følg deretter skilting mot MIF-hytta.


Fra Tønsberg: Ta av avkjørsel 28 fra E-18 mot Rv 313. Etter 700m, Ta av til venstre I første rundkjøring og inn på «Gamle Sørlandske». Etter 2,3 km: ta 2. avkjørsel i rundkjøringen og inn på Unelsrudlinna. Etter 8,1 km ta til venstre inn på Jarlsbergveien. Kjør 1,5km og ta 3. avkjørsel inn på Stubberudveien.  Etter 5,3km sving slakt til venstre inn på Vikseterveien. Deretter følg merking til MIF-hytta.


Overnatting:

Det er plass til telt, campingvogner og bobiler ved arenaen. Vi henstiller til at flest mulig forsøker å kjøre/overnatte sammen da plassen er noe begrenset. Det er også muligheter for telting I skogen langs løypa. Følg p-vaktenes anvisninger!


Nattlig støy:

Alle hunder skal legges i bil eller hundekasse mellom kl. 2300 og kl. 0700.


Avfall:

Hundemøkk, halm og lignende skal samles og kastes på anvist sted.


Husdyr/beitedyr:

Det kan være bufe og/eller husdyr fortsatt er på beite i nærheten, slik at hundene skal oppstalles forsvarlig enten på kjetting eller wire når de ikke er under tilsyn.


Veterinærvakt:

ABC Dyreklinikk har døgnvakt. Telefon: 32 84 84 10


Andre viktige telefonnummer:

Til sekretariat på løpsdagene: 905 57 996 (Ivar Grønn)

Til rennleder: 957 52 908 (Arild Jørgensen)

 


Copyright © All Rights Reserved